Οικογενειακές διακοπές στο βουνό

 
Καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό!

Το βουνό το καλοκαίρι είναι ένας δροσερός παράδεισος, προσφέροντας την δυνατότητα για υπαίθριες δραστηριότητες με την οικογένεια σας χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε υψηλές θερμοκρασίες και συνωστισμό.

Στην Βλάστη Κοζάνης θα έχετε την ευκαιρία να επιδοθείτε είτε σε εύκολες πεζοπορίες είτε σε βόλτες με το ποδήλατο. Αξίζει επίσης να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια σας στην Καστοριά (1 ώρα με το αυτοκίνητο), και να επισκεφτείτε τον Νεολιθικό Οικισμό στο Δισπηλιό, το Σπήλαιο του Δράκου και το ενυδρείο της Καστοριάς που είναι και το μεγαλύτερο ενυδρείο γλυκού νερού στα Βαλκάνια.

Κτήμα Γιαννιώτη Βλάστη

Κτήμα Γιαννιώτη Βλάστη

Εκτός από τις δραστηριότητες στη φύση και τους επισκέψιμους γειτονικούς προορισμούς, στον μεγάλο κήπο του ξενοδοχείου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους διασκεδάζοντας και παίζοντας με ασφάλεια υπό την επίβλεψη των γονέων τους. Εκτός από τον κήπο, υπάρχει και ένας μικρός παιδότοπος στο εσωτερικού του κτιρίου.   

Εξωτερική παιδική χαρά

Παιδική χαρά Κτήμα Γιαννιώτη

Οικογενειακές διακοπές στη Βλάστη

 

 
Εσωτερικός παιδότοπος
Διαμονή

Στο Family Friendly ξενοδοχείο μας θα βρείτε ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια σοφίτας ή και οικογενειακές σουίτες με πατάρι.

Online Κράτηση & Διαθεσιμότητα

 

Οικογενειακή τετράκλινη σουίτα με πατάρι

Οικογενειακή τετράκλινη σουίτα με πατάρι