Το Κτήμα Γιαννιώτη είναι ένα ξενοδοχείο 20 δωματίων, χτισμένο στην Βλάστη Κοζάνης σε υψόμετρο 1.240μ. Κατασκευάστηκε το 2007 και τέθηκε σε λειτουργία τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους. Η αρχιτεκτονική του και η εξωτερική του εμφάνιση είναι συνυφασμένη με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Κτήμα Γιαννιώτη Βλάστη

Κτήμα Γιαννιώτη Βλάστη

Δωμάτια

Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 δίκλινα 3 τρίκλινα και 5 τετράκλινα οικογενειακά δωμάτια. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση LCD, και ψυγείο.  Το κάθε δωμάτιο έχει ατομικό μπάνιο και την δική του ξεχωριστή διακόσμηση, κάνοντας το κάθε ένα ιδιαίτερο.  Επίσης διαθέτει και ένα δωμάτιο για την φιλοξενία ΑΜΕΑ – Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

Τρίκλινο δωμάτιο

Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με τοπικές και διεθνής σπεσιαλιτέ, με την κουζίνα να λειτουργεί συνεχόμενα από τις 12:00 μέχρι τις 23:00. Εκτός από το εσωτερικό μπαρ με τους άνετους χώρους του, την θερινή σεζόν οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους στον μεγάλο ηλιόλουστο κήπο. 

Οικογενειακές διακοπές

Απολαύστε ξεχωριστές διακοπές για την οικογένεια σας. Διαθέτοντας μεγάλα ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια, μια μικρή εσωτερική και μία μεγάλη εξωτερική παιδική χαρά, το ξενοδοχείο μας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες.

Παιδότοπος

Εκδηλώσεις

Το Κτήμα Γιαννιώτη αποτελεί ένα μέρος κατάλληλο για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως γάμοι, βαφτίσια και εταιρικές εκδηλώσεις. Οι ειδικοί εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του, διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να μπορούν να προσφέρουν  σε  εσάς και τους καλεσμένους σας μοναδικές στιγμές.

Γάμος στο Κτήμα Γιαννιώτη

Γάμος στο Κτήμα Γιαννιώτη

Εξορμήσεις

Σαν σημείο αφετηρίας το ξενοδοχείο προσφέρει αρκετές δυνατότητες για κοντινές εξορμήσεις σε βουνά (πεζοπορία στο Άσκιο όρος 2.111μ), για προσκυνηματικό τουρισμό σε κοντινά Βυζαντινά και Μεταβυζαντινά μοναστήρια αλλά και για βόλτα σε γνωστούς προορισμούς, όπως η Καστοριά (1 ώρα).

Γκρουπ

Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει μικρά ή μεγαλύτερα γκρουπ προσφέροντας διατροφή που περιλαμβάνει πρωινό ή ημιδιατροφή.

Πάρκινγκ

Δωρεάν θέσεις στάθμευσης υπάρχουν στον χώρο του ξενοδοχείου, είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση.

Το ξενοδοχείο μας λειτουργεί όλο το έτος.