Εκδηλώσεις Κτήμα Γιαννιώτη

Το Κτήμα Γιαννιώτη αποτελεί ένα ιδανικό μέρος κατάλληλο για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων. Οι χώροι του διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να μπορούν να προσφέρουν  σε  εσάς και τους καλεσμένους σας μοναδικές στιγμές.

Το πέτρινο κτίριο δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να μπορέσετε να γιορτάσετε μαζί με τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας  ή να οργανώσετε την βάπτιση του παιδιού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους δικούς σας ανθρώπους,  ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον που θα τους κάνει να νιώθουν σαν στο σπίτι σας.

Διακόσμηση-Κτήμα Γιαννιώτη

Χώροι δεξιώσεων

Το  “Κτήμα Γιαννιώτη” με πολλή χαρά φιλοξενεί δεξιώσεις γάμου και βάπτισης ή άλλων εκδηλώσεων. Η εσωτερική αίθουσα είναι χωρητικότητας έως 150 ατόμων, με επαρκή χώρο για την πίστα αλλά και την ορχήστρα ή DJ που θα επιλέξετε. 

Το καλοκαίρι στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο του κήπου μπορεί να φιλοξενήσει μια εκδήλωση με 150 άτομα ενώ με ειδικές τέντες στον προαύλιο χώρο η χωρητικότητα μπορεί να αυξηθεί σε 600 άτομα.

Για τις εκδηλώσεις στον εξωτερικό χώρο, το ξενοδοχείο κατόπιν συνεννόησης προσφέρει την  δυνατότητα μεταφοράς της εκδήλωσης στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών. 

 

Εκδήλωση εντός κτιρίου-ροτόντα

Δεξίωση εντός κτιρίου

Γάμος στο Κτήμα Γιαννιώτη

Καλοκαιρινή εκδήλωση στο Κτήμα Γιαννιώτη

Ενημέρωση COVID-19

Η δεξίωση του γάμου είναι πολύ σημαντική για εσάς, και με βάση τα νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας, επιθυμούμε να συμβάλλουμε ώστε οι στιγμές αυτές να μείνουν χαραγμένες με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία από τη λοίμωξη covid-19 

Το ξενοδοχείο μας δίνει την δυνατότητα: 

  • αναβολής και μετάθεσης της εκδήλωσης σας σε περίπτωση lock down ή άλλων περιοριστικών μέτρων
  •  σε συνεννόηση πάντα με το ζεύγος να είναι το κάθε τραπέζι σε οικογενειακή δομή και όχι να το μοιράζονται άγνωστοι μεταξύ τους. Το ανώτατο όριο που συνίσταται είναι από 4 έως 6 άτομα ανά τραπέζι, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις του ενός τραπεζιού από το άλλο
  • για προκαθορισμένο μενού αντί για μπουφέ
  • για τις δεξιώσεις στον εξωτερικό χώρο να τοποθετηθούν τα τραπέζια των καλεσμένων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους. 
  • να επιλέξετε την τεχνολογική οδό κάνοντας live streaming τον γάμο σας. Έτσι συγγενείς και φίλοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες θα μπορούν να χαρούν με την ευτυχισμένη αυτή στιγμή της ζωής σας.

Microwedding, η νέα τάση στους γάμους.

Με αφορμή και την πανδημία πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια επιλέγουν να διεξάγουν την δεξίωση του γάμου τους σε πολύ στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο. Αυτομάτως τους δίνεται και η ευκαιρία  να οργανώσουν μία υψηλού επιπέδου εμπειρία για αυτούς και τους καλεσμένους τους μέσω ενός φαντασμαγορικού στολισμού γάμου, ενώ το εκλεπτυσμένο φαγητό και κρασί γίνονται πλέον πιο προσιτά για τη νύφη και το γαμπρό. Η ομάδα του Κτήματος Γιαννιώτη μπορεί να σας βοηθήσει κατάλληλα ώστε ο γάμος σας να μετατραπεί σε μια ανεκτίμητη στιγμή που θα ευχαριστηθούν και θα θυμούνται όλοι.


Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες  που μπορείτε να επισκεφτείτε το κτήμα, είτε να κλείσετε τον χώρο για κάποια εκδήλωση.

Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας μαζί μας!