Το Κτήμα Γιαννιώτη είναι ένα ξενοδοχείο 20 δωματίων, χτισμένο στην Βλάστη Κοζάνης.  Αποτελείται από 12 δίκλινα 3 τρίκλινα και 5 τετράκλινα δωμάτια.  Κατασκευάστηκε το 2007 και τέθηκε σε λειτουργία τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους.  Η αρχιτεκτονική του και η εξωτερική του εμφάνιση είναι συνυφασμένη με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Τα δωμάτια του  Κτήματος Γιαννιώτη διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση LCD, στερεοφωνικό με CD, ψυγείο.  Το κάθε δωμάτιο έχει ατομικό μπάνιο και την δική του ξεχωριστή διακόσμηση, κάνοντας το κάθε δωμάτιο ιδιαίτερο.  Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι δυνατή η φιλοξενία Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κεντρική θέρμανση με ανεξάρτητη ρύθμιση ανά δωμάτιο, ξεχωριστό χώρο εστιατορίου, καφε-μπαρ, playroom με μπιλιάρδα και επιτραπέζια παιχνίδια, και άνετο parking.
Υπάρχει δυνατότητα παροχής πρωινού, γεύματος και δείπνου.  Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής fax και εκτύπωσης φωτοαντιγράφων.

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά, με e-mail ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα Επικοινωνία.  Στην περίπτωση ηλεκτρονικής κράτησης, θα πρέπει οπωσδήποτε να συπληρώσετε και κάποια στοιχεία επικοινωνίας ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και να επιβεβαιώσουμε την κράτηση.

Δεχόμαστε και ομαδικές κρατήσεις (groups) καθώς και κρατήσεις απο ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το ξενοδοχείο μας λειτουργεί όλο το έτος.