Το Κτήμα Γιαννιώτη αποτελεί ένα ιδανικό μέρος κατάλληλο για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

Το Κτήμα δημιουργήθηκε σε ένα ξεχωριστό μέρος, ενώ οι χώροι του διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να μπορούν να προσφέρουν  σε  εσάς και τους καλεσμένους σας μοναδικές στιγμές.

Το πέτρινο κτήριο δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να μπορέσετε να γιορτάσετε μαζί με τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας  ή να διοργανώσετε την βάπτιση του παιδιού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους δικούς σας ανθρώπους,  ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον που θα τους κάνει να νιώθουν σαν στο σπίτι σας.

Το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει κάθε μορφής κοινωνική εκδήλωση χωρίς κάποιον ιδιαίτερο περιορισμό, ενώ  οι χώροι του είναι διαμορφωμένοι κατάλληλα ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όπως εξέδρες, χώρο για ορχήστρα κτλ.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε μια φανταστική εμπειρία φιλοξενίας που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πάντα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες  που μπορείτε να επισκεφτείτε το κτήμα, είτε να κλείσετε τον χώρο για κάποια εκδήλωση.

Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας μαζί μας!